Zoeken in deze blog

Uitvoering

Uitvoering Elke groep amateurkunstenaars organiseert een expositie in eigen dorp of stad.

 Schilders en tekenaars maken een schilderij / tekening  van maximaal 1.20 meter bij 1.20 meter  met het thema Horizon. Het te exposeren werk is gemaakt voor deze tentoonstelling en van eigen hand ( geen kopie).
Het aangeleverde werk wordt door de eigenaar voorzien van een deugdelijk uitgebalanceerd ophangsysteem.

In elke ruimte wordt de Horizon bepaald op een hoogte van 1.55 ( met een dunne visdraad, indien mogelijk) meter hoogte hangen. De schilderijen, groot of klein, hangen met de Horizon op deze lijn (de draad). Dit zorgt voor verbinding tussen alle werken.

Beeldhouwers, 3D’ ers en keramisten presenteren hun werk ‘Aarde’ op zelf meegenomen sokkels. Deze zullen op een hoogte tussen 50 centimeter  en 1meter en worden gepresenteerd onder de schilderijen. Het te exposeren werk is gemaakt voor deze tentoonstelling en van eigen hand (geen kopie). Materiaalkeuze is vrij.  

Per expositieruimte zal in onderling overleg moeten worden bekeken hoeveel ruimte er is om werken van keramisten, beeldhouwers en 3D’ers te exposeren.
         Elke groep verbindt zich aan het thema
         Elke deelnemer zorgt voor eigen materiaal
         Elke deelnemer exposeert op eigen risico
         Elke deelnemer documenteert  zijn/haar werk d.m.v. foto’s  die eventueel           beschikbaar zijn voor digitaal gebruik.
          Elke groep zorgt voor zijn eigen tentoonstellingsruimte.
          Elke groep regelt zelf de toegang tot de expositieruimte
          Elke groep zorgt dat er een contactpersoon is die de communicatie met de coƶrdinator verzorgt.
 


 


Terug naar homepage
http://horizonch18.blogspot.nl/