Zoeken in deze blog

Werving en PR

Om zoveel mogelijk amateurkunstenaars te bereiken wordt gebruik gemaakt van
eventueel (bestaande) adressenlijsten, website LF2018, persberichten, huis-aan-huisbladen etc.

Om aandacht te genereren voor ons initiatief en zoveel mogelijk groepen amateurkunstenaars en media te bereiken is het een optie om als initiatiefnemers in het najaar van 2017 een voorproefje te geven middels een expositie of presentatie.

Een website of blog geeft de plaatsen en data weer van de exposities zodat belangstellenden van de ene naar de andere locatie kunnen reizen.

Fondsenwerving
Op dit moment is nog niet te overzien welke kosten wij gaan maken. Zo nodig maken we gebruik van de ondersteuning van De Stipe voor fondsenwerving.

Aanmelden
Om een en ander goed te kunnen stroomlijnen levert elke groep die zich heeft aanmeld een contactpersoon. Deze is aanspreekpunt voor de coördinator en visa versa. Zo nodig kan er overleg plaatsvinden tussen beide.
Voor opgave van deelname aan het project De Horizon van Friesland is een mailadres aangemaakt: horizon18@gmail.com

Tot slot
Het project De Horizon van Friesland is aangemeld bij LF18 en De Stipe. Het project is goed ontvangen als een van de vele burgerinitiatieven.

Op dit moment is er nog geen PR gevoerd voor ons initiatief. Binnenkort verschijnt de informatie over het project op de onderstaande websites en kunnen deelnemers zich aanmelden.
Wij, als deelnemers van de schilder club Atelier de Futur hebben al wel een expositieruimte: de Auckemakelder, Hofplein 38 in Leeuwarden. Exposeren van 1 september 2018 tot 15 december 2018.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Ineke Meijers, projectcoördinator De Horizon van Friesland.
T:0630261287. M: horizon18@gmail.com